Gå direkt till innehållet
En Tatli Sey 2023
Spara

En Tatli Sey 2023

Författare:
pocket, 2023
Turkiska
Lägsta pris på PriceRunner

Pastayı kim sevmez? Doğum g nlerinden d ğ nlere, herhangi bir duruma tatlı bir dokunuş katmak i in lezzetli bir dilim pasta gibisi yoktur. "The Sweetest Thing" ile de ev yapımı pastaların cennet gibi lezzetlerini dilediğiniz zaman yaşayabilirsiniz.

Bu kapsamlı yemek kitabı, klasik katmanlı kekler, nemli ve yumuşak Bundt'lar, hoşg r l cheesecake'ler ve ok daha fazlası dahil olmak zere her t rden ve tattan pastalar i in 100'den fazla tarifle doludur. İster tecr beli bir fırıncı olun ister yeni başlıyor olun, becerilerinize ve tercihlerinize uygun pek ok tarif bulacaksınız.

"The Sweetest Thing", ağız sulandıran tariflere ek olarak, m kemmel pastayı pişirmek i in yararlı ipu ları ve tekniklerin yanı sıra kreasyonlarınızı s slemek ve servis etmek i in fikirler i erir. Sade ve rustikden zarif ve sofistikeye kadar burada her duruma ve zevke uygun bir pasta var.

yleyse neden bekleyelim? "The Sweetest Thing" ile hayattaki en tatlı şeyi kutlayın ve ev yapımı keklerin cennet gibi lezzetlerinin tadını ıkarın. İster tecr beli bir fırıncı olun, ister yeni başlıyor olun, bu yemek kitabında size g re bir şeyler var.

Undertitel
Her durum için 100'den fazla tarif içeren ev yapimi kekler
Författare
Sila Polat
ISBN
9781837524372
Språk
Turkiska
Vikt
299 gram
Utgivningsdatum
2023-01-07
Förlag
Sila Polat
Sidor
220