Qui sine peccato est e-bokSvensk, 2016

Beskrivelse

Hon springer genom eldregnet, springer med sina slagna skrapade ben, sina armar med brännmärken efter repet, sin kropp nedsmutsad, slagen och besudlad av hårda, klämmande händer, sin sönderslagna läpp. Hon springer med en själ som gör tiofalt mer ont.
Om du har ljugit om det här, vad har du då ljugit mer om?
Om du inte är den man jag alltid har trott, vem är du då?
Plötsligt tar det slut. Regnet, blixtarna, hennes ork. Hennes springande ben blir stumma trädstammar. Precis när hon sjunker ner på knä står de där bredvid henne. De sandgula benen med gråsvarta hovar. Ryttarens hand sträcks mot henne.

Två länder. En organisation som ses som frihetskämpar av det ena landet, som terrorister av det andra. Journalisten Leyah Londo som hamnar mitt i och får kämpa inte bara för sitt liv utan också för att behålla sitt förstånd, när hon får veta mer än hon vill veta om de två ländernas problematiska förflutna och hennes mans del i det som händer omkring henne.
Qui sine peccato est är Annika Rosendahls tredje roman. Precis som i hennes första romaner får läsaren djupa frågor att ta ställning till i en roman med högt tempo, spänning och som alltid, starka personligheter och kärlekshistorier.