Introduktion til UML heftetDansk, 2002

Beskrivelse

Introduktion til UML giver en letlæst, ikke-teknisk indføring i Unified Modeling Language (UML) - standarden for grafisk gengivelse af objektorienterede softwareprojekter. Bogen gennemgår grundlæggende principper som objekter, klasser, så også læsere uden kendskab til UML eller den objektorienterede begrebsverden kan følge med.

Talrige eksempler på UML-diagrammer hjælper i samspil med en gennemgående case læseren til at forstå, hvordan UML bruges til at styre og skabe overblik over softwareudvikling i virkelighedens verden. Derudover rummer bogen også en oversigt over de vigtigste begreber og termer inden for UML.

Uanset om du er systemudvikler eller blot har behov for at forstå softwareudvikling på en mere overordnet plan, er Introduktion til UML det helt rigtige sted at begynde.Indholdsfortegnelse Hvorfor UML? UML og processen Relevante ting fra virkelighedens verden Kravspecifikation Hvordan virker tingene sammen? Finpudsning af strukturen Beskrivelse af flows Hvordan lever tingene? Hvordan grupper af ting arbejder sammen Beskrivelse af tingenes opbygning Ordliste Register