Ljudbok

Nirvanaprojektet

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Svenska, 2012
Svenska, 2012
"Nirvanaprojektet är andra delen i trilogin om Walter Gröhn och Jonna de Brugge som inleddes med Vredens tid.

Leo är spårlöst borta. Forskningschefen som är skyldig till flera brutala mord tycks ha försvunnit från jordens yta och i månader står utredningen och stampar. Kriminalkommissarie Walter Gröhn letar förgäves efter öppningar när ett gisslandrama plötsligt leder jakten i en oväntad riktning. Allt pekar på att Brageler hålls fången, men av vem? Och varför? Samtidigt uppstår misstankar om en läcka i utredningen. Någon inom polishusets väggar verkar göra allt för att förhindra att Brageler hittas. En specialgrupp tillsätts och återigen jobbar Walter och Jonna de Brugge sida vid sida, mot en fiende som hela tiden tycks vara steget före.
Frågorna blir allt fler och svaren de hittar allt mer skrämmande. Snart står det klart att morden som Brageler är skyldig till bara utgör toppen av ett isberg.

"Tegenfalk skriver som om han inte hade gjort annat än skrivit thrillers. Han har sinne för cliff-hangers och spänningen lämnar sällan läsaren. Han alternerar mellan miljöerna och lämnar berättelsen i rättan stund för att man svårligen ska kunna lägga ifrån sig boken." DAST Magazin Speltid: 13 timmar 0 minuter

Titel:
Nirvanaprojektet
Författare:
Stefan Tegenfalk
Uppläsare:
Reine Brynolfsson
Språk:
Svenska
Utgiven:
2012-05
ISBN:
9789197890281
Förlag:
Massolit förlag
Format:
Ljudbok
  • MP3 – i en fil
  • MP3 – i avsnitt
  • MP3 – i långa avsnitt
  • AAC – i långa avsnitt (iOS)
  • Flash Stream
  • HTTP Stream
Surfplatta
Smartphone
Läggs vid köp i ditt bibliotek och kan lyssnas på med vår app på iPhone och iPad. För Android och andra enheter, klicka här.