e-bok

The Circus Mystery

6-9 år, Engelska, 2011
Engelska, 2011

Lär dig engelska på ett nytt och roligt sätt med Lasse och Maja - eller Jerry och Maya som de heter på engelska! Den engelska titeln på boken är The Circus Mysteryoch passar utmärkt för alla nya och gamla LasseMaja-fans som vill lära sig språket.

Doften av sågspån och popcorn fyller luften i det randiga tältet. Det är kvällsföreställning på CIRKUS SPLENDIDO. Trollkarlen Trocadero och Clownen Bobo utför sina konster i manegen. Publiken låter sig roas, ovetande om att det pågår något fuffens alldeles i deras närhet. Plånböcker, telefoner och halsband försvinner spårlöst under föreställningen. Men Jerry och Maya är på plats och anar snart att det är någon av de anställda på cirkusen som är den skyldiga. I cirkusmysteriet spelar också staden Vallebys polismästare en framträdande roll och hans gamla brottarkunskaper kommer väl till pass när han går i närkamp med Ali Pascha, världens starkaste man.

The Circus Mystery (Cirkusmysteriet) är den tredje fristående delen i serien "The JerryMaya Detective Agency" - underhållande pusseldeckare som alla utspelar sig i och omkring den lilla staden Valleby. Efterhand blir vi som läsare väl bekanta med både staden och dess invånare. Och vi får mycket god hjälp av illustratören Helena Willis, som fångar både miljö och människor med alla sina uttrycksfulla bilder i dessa rikt illustrerade kapitelböcker.

Den här e-boken finns även på svenska med titelnCirkusmysteriet.

Titel:
The Circus Mystery
Författare:
Martin Widmark
Språk:
Engelska
Utgiven:
2011-11
ISBN:
9789143512076
Serie:
LasseMajas Detektivbyrå
Förlag:
Bonnier Carlsen
Format:
e-bok
  • Epub – Adobe DRM
  • Epub - vattenmärkt
Surfplatta
Läsplatta
Smartphone
Läggs vid köp i ditt bibliotek och kan läsas med vår app på iPhone, iPad och Letto. För Android och andra enheter, klicka här.