e-bok

Sicilien Mat och Shopping i Palermo

Svenska, 2012
Svenska, 2012
Sicilien Mat och Shopping i Palermo
En nyskriven reseguide som vägleder Sicilienresenären från att tanken på en Sicilienresa kommer upp tills resan är genomförd!
Vill du resa till spännande och vackra Palermo, Siciliens huvudstad?
Allt du behöver veta om förberedelser inför resan, goda råd om köp av resan, bra hotell, lämplig årstid, klädsel och reskassa. Maten och Shoppingen får stort utrymme i guiden!
Raka och handfasta råd som du har nytta av. Hotellen med bästa läget i Palermo, adresser till genuina och prisvärda restauranger. Restauranger som de flesta turister inte finner på egen hand men där många Palermobor äter gott och billigt.
Lättförståelig hjälp att läsa de Italienska menyerna med översättning av namnen på olika maträtter. Med hjälp av boken beställer du lätt vad du vill äta! Enkla vintips du har nytta av. Allt skrivet på ett personligt och lättillgängligt sätt!
Var du shoppar bäst, exklusiva Italienska märken i tjusiga butiker eller superbilligt på de spännande marknaderna? Du får råden och adresserna till den bästa shoppingen. Tips också om de där speciella fynden som du kanske bara hittar just i Italien!
Kortfattad men intressant presentation av Sicilien med de viktigaste uppgifterna om Siciliens historia och Palermos sevärdheter. Platser du inte bör missa!
Boken innehåller också ett avsnitt med de vanligaste Italienska orden och uttrycken som du behöver under din Sicilienvistelse.
Författaren, Kjell Andersson, med lång erfarenhet av Italien, både privat och i sitt arbete, guidar dej på sitt personliga sätt till det bästa i Palermo!
En ASKA reseguide, då blir du nöjd med resan!
Titel:
Sicilien Mat och Shopping i Palermo
Författare:
Kjell Andersson
Språk:
Svenska
Utgiven:
2012-05
ISBN:
9789198040616
Förlag:
Aska förlag
Format:
e-bok
  • PDF – vattenmärkt
  • Epub - vattenmärkt
Surfplatta
Läsplatta
Smartphone
Läggs vid köp i ditt bibliotek och kan läsas med vår app på iPhone, iPad och Letto. För Android och andra enheter, klicka här.