e-bok

Jag har en röst

Svenska, 2012
Svenska, 2012
"May är bara nitton år gammal, tittar man noga ser man spåren av tonåringen hon egentligen är - fnitterattacker, experimenterandes med smink och nya kläder, bilder av popstjärnor på väggarna. […] Ibland ser jag henne sitta tyst och stilla på huk på en tröskel eller på sin madrass, tårar gömda någonstans bakom pannbenet, hakan spänd. I handen bär hon på ett häfte med nötta kanter hon skriver poesi i. Hon föredrar nätter och kvällar framför morgnar, då hon har svårt att stiga upp."

I denna gripande skildring av Jenny Hedström får vi följa ett urval av kvinnor i deras vardag, höra deras historia och dela deras dröm om framtiden. De flesta skulle nog kalla dessa kvinnor utsatta men genom Jennys ögon får vi se dem i ett annat ljus. De är starka och orädda, vackra och intelligenta. Under flera år kom Jenny att resa och arbeta med Burmesiska kvinnor och med tiden att bli deras vän och bundsförvant. I denna bok blir hon också deras språkrör.
Titel:
Jag har en röst
Författare:
Jenny Hedström
Språk:
Svenska
Utgiven:
2012-03
ISBN:
9789174770971
Förlag:
Pupill Förlag
Format:
e-bok
  • PDF – vattenmärkt
  • Epub - vattenmärkt
Surfplatta
Läsplatta
Smartphone
Läggs vid köp i ditt bibliotek och kan läsas med vår app på iPhone, iPad och Letto. För Android och andra enheter, klicka här.