e-bok

Bortom TANKEFÄLLAN

Svenska, 2012
Svenska, 2012
“Bortom tankefällan” handlar om en grundläggande utmaning för dagens och framtidens organisationer. Boken beskriver den tankefälla som uppstår i brytningen mellan våra gamla, invanda perspektiv och kraven från dagens moderna organisationssystem, ledare och medarbetare.
En tankefälla som skapar enorm frustration och som gör att vi får hämmade, överkontrollerade och byråkratiska organisationer med en kapsejsande chefs- och ledarroll.
I boken får du ett antal råd för att kunna hantera tankefällor i din egen organisation. Dessutom pekar författarna på tänkbara perspektiv för framtidens organisation, ledarskap och personalarbete.
“Bortom tankefällan” är ett måste för alla som är intresserade av organisation, ledarskap, utveckling, trender och framtid.

“En lysande idébok av Kjell och Magnus - de trendkänsliga pionjärerna inomHR områdets nya tankeekologi i Sverige - bl.a om illusionen av organisationensom statisk, till organisering som ett levande, dynamiskt, politiskt landskap,där samtliga medarbetare kan leda den spänning som uppstår däri motverksamhetens mål och idé. Läs och njut!”
Åsa Lundqvist Coey, Outstanding Leadership
Titel:
Bortom TANKEFÄLLAN
Författare:
Magnus Dalsvall
Kjell Lindström
Språk:
Svenska
Utgiven:
2012-06
ISBN:
9789163709685
Förlag:
Vulkan Bokförlag
Format:
e-bok
  • Epub - vattenmärkt
Surfplatta
Läsplatta
Smartphone
Läggs vid köp i ditt bibliotek och kan läsas med vår app på iPhone, iPad och Letto. För Android och andra enheter, klicka här.