e-bok

365 dagar utan återvändo

Svenska, 2011
Svenska, 2011

Verkligheten är mer lik böckernas värld än man kan ana!

Utgångsläget för berättelsen är att den internationella koncernen Connector Inc och dess vd Greg Foster hamnat i en svår situation. Företaget står på gränsen till en så allvarlig kris att nuvarande finansiella resurser inte räcker till för att hålla företaget flytande än mindre satsa på expansion.

Av en ren tillfällighet läser Greg en artikel i en internationell affärstidning. Rubriken på artikeln är "Holism - räddar och utvecklar företag!" Greg har bara en vag aning om vad holistiskt egentligen står för och slår därför upp ordet i en uppslagsbok och finner där en intressant tolkning. Teorin för holistiskt tänkande är att "man utgår ifrån eller tar särskild hänsyn till helheten hos en företeelse och anser att denna helhet är mer än de ingående delarnas sammanlagda egenskaper". Författaren till artikeln, Nick Conrad, har tidigare varit entreprenör i företagsvärlden fast i betydligt mindre skala. Greg övertygar styrelsen om att man med detta tänkande kan öppna möjligheternas dörr för företaget och förvandla motgångar och framgång.

Det är dags för Nick Conrad att börja arbeta.

Titel:
365 dagar utan återvändo
Författare:
PA Håkansson
Språk:
Svenska
Utgiven:
2011-11
ISBN:
9789163608537
Förlag:
Tmc Information Scandinavia
Format:
e-bok
  • PDF – Adobe DRM
Surfplatta
Läsplatta
Smartphone
Läggs vid köp i ditt bibliotek och kan läsas med vår app på iPhone, iPad och Letto. För Android och andra enheter, klicka här.