Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Driva Eget: 25 sätt att bli en bättre chef
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 20150526
  • Antal sidor: 132
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 160
  • ISBN10:9147117117
  • ISBN13:9789147117116

Driva Eget: 25 sätt att bli en bättre chef

(Häftad)
Beskrivning:

Att leda andra människor är en färdighet som man måste lära sig och ständigt träna på. I den här boken delar Malin Trossing, en av Sveriges mest uppskattade ledarskapsexperter, med sig av sina erfarenheter i 25 tips som hon samlat på sig under sina år som chef, utbildare och rådgivare. Boken är en av flera i en serie handböcker för företagare, som är ett samarbete mellan Liber och tidskriften Driva Eget.

Läs mer
Ett bra ledarskap lönar sig och ett dåligt ledarskap kostar pengar. Så enkelt är det. Därför är det här en viktig bok för dig som vill utveckla ditt företag och få både verksamheten och dina medarbetare att växa. Tydligt, lättsamt och användbart är författarens ledord, oavsett om hon skriver böcker, föreläser eller coachar. Låt boken finnas där och göra ditt liv som chef och företagare lite enklare.
Missa inte de övriga handböckerna i serien Driva Eget. Redan nu finns dessa titlar:
- "92 sätt att sänka skatten" av Anders Andersson
- "22 sätt att sälja bättre" av Ulla-Lisa Thordén
- "49 sätt att öka lönsamheten" av Mikael Carlson
Under 2015/16 kommer ytterligare titlar i serien.
Alla böckerna i serien Driva Eget har ett konkret och direkt användbart innehåll – så att man snabbt kan ta till sig de råd som passar den egna verksamheten. Lönsam läsning för företagare men också för ledningsgrupper samt för alla som på något sätt arbetar med små och medelstora företag, som exempelvis styrelseledamot, revisor, konsult eller rådgivare på bank.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris292 kr