Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Livbåt för ledare : en guide till coaching i företag
  • Bandtyp: Danskt band
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 20130605
  • Antal sidor: 207
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 284
  • ISBN10:9147098821
  • ISBN13:9789147098828

Livbåt för ledare : en guide till coaching i företag

(Danskt band)
Beskrivning:

Det coachande ledarskapet är gjort för att hantera en omvärld i förändring, där organisationer som inte anpassar sig lever farligt. En ny tid kräver ett nytt ledarskap.

Läs mer
I Livbåt för ledare får du exempel på hur bland annat IKEA, Logica och E.on har använt coaching för att förbättra sin lönsamhet, samtidigt som de utvecklar sina medarbetare. Boken är en guide för att bygga en coachande organisation som är kreativ, resultatinriktad och attraktiv.
Boken vänder sig till dig som utvecklar organisationens ledare eller jobbar inom en moderna HR-organisation. Den kan också användas av dig som arbetat länge som chef och ska stötta andra i ledarskapet.

Om författarna
Anja Lindberg är PCC-certifierad (Professional Certified Coach inom branschorganisationen International Coach Federation) och ICC-certifierad coach (International Coach Community) och har en fil. mag. i organisationspsykologi från Lunds Universitet. Hon har tidigare varit verksam som chef och ledare i telekombranschen och vidareutbildar sig nu till kognitiv relationell terapeut.
Domenico La Corte är PCC-ceritifierad coach och är utbildad på Coach University i USA samt på Handelshögskolan i Stockholm. Han har arbetat med att utveckla organisationer och individer inom multinationella företag och medverkade som coach i tio avsnitt av SVT:s relationsserie Mellan dig och mig.
Ylva Ekdahl är ACC-certifierad coach (Associated Certified Coach). Hon har läst kommunikationsvetenskap och pedagogik på Mittuniversitetet och Stockholms universitet, samt flera längre program inom personal och HR. Hon har arbetat med projektledning, informations- och HR-frågor samt chefssupport inom ett flertal organisationer.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris296 kr