Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Parmiddag
 • Bandtyp: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Utgiven: 20120604
 • Antal sidor: 251
 • Upplaga: 1, 
  Vikt i gram: 449
 • ISBN10:9197957380
 • ISBN13:9789197957380

Parmiddag

(Inbunden)
Beskrivning:

Med den uppmärksammade I niqab på Stureplan tog sig Josefin Ahlströman en börsvd:s dubbelliv. Nu kommer hennes nya roman som handlar om ettkrackelerande äktenskap i Brommas medievärld.Vera och Richard bor i Bromma. Båda jobbar inom media. Med krävande jobb och två små pojkar har de svårt att få ihop vardagen.Vera vill att fasaden ska vara helt rätt utåt. Hon gör allt för att upprätthålla drömmen om den lyckliga familjen, men äktenskapet går istället på tomgång. Vera är tillbaka på arbetet som producent efter sin föräldraledighet. En kväll följer hon med kollegorna ut och tappar kontrollen. Ska hon och Richard kunna hitta tillbaka till varandra?Parmiddag är en relationsroman om drömmar, tvåsamhet, lögner och kärlek.Josefin Ahlström (född 1970) är bosatt med sin familj i Stockholm. Hon är journalist och har tidigare arbetat på olika produktionsbolag som programutvecklare samt frilansat som journalist på tidningar och radio. 2011 utkom hennes uppmärksammade debutroman I niqab på Stureplan. I Parmiddag får läsaren följa med till Stockholms medievärld som författaren är väl förtrogen med.

Kundrecensioner och bloggar

Kundbetyg baserat på 3 recensioner.
 • Katastrofslut

  Lättläst bok med igenkänningfaktor....men slutet var total katastrof, så en svag trea från mig.

  av Pernilla Heijdenbeck Persson, 2012-10-30
 • Nja!!!

  Nja, jag tyckte den var rätt dyster,seg och konstigt slut. Familjelivet är väl inte så tråkigt och stressigt. Jag ska ge den andra boken en chans I niqab på Stureplan?

  av "Stickaren" 2012-09-21, 2012-09-21
 • Betyg: 4,5 av 5

  För åtta månader sen så läste jag Josefin Ahlströms debutroman, ?I niqab på Stureplan?. Det var en mycket annorlunda bok, otroligt bra, och jag tyckte väldigt mycket om den.

  Så jag såg mycket fram emot Josefin Ahlströms andra roman, ?Parmiddag?, som jag nu har också har läst.

  Och ?Parmiddag? var också mycket bra. Fast inte på samma sätt som ?I niqab på Stureplan?.

  ?Parmiddag? är lika bra skriven, och egentligen lika bra. Men den var inte lika speciell som ?I niqab på Stureplan var, utan lite mer ?vanlig?.

  Fast man ska ju kanske inte egentligen jämföra böcker. Och om man bara ska prata om ?Parmiddag? så tyckte jag att den var väldigt bra. Och om jag ändå håller på och jämför lite, så tyckte jag den påminde lite om vissa av Helena von Zweigberks böcker.

  ?Parmiddag? är en stundtals rätt så mörk bok, och handlar om ett par som genomgår en livskris. Det är mycket bra skildrat, och boken grep verkligen tag i mig.

  Så jag kan verkligen rekommendera boken. Och även då hennes första bok.

  ( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, Bims Blogg - http://bimsblogg.wordpress.com/category/bokrecensioner/ )

  av Britt-Marie "Bim" Kullin, 2012-07-02

Ingår i följande avdelningar

Ingår i följande bibliotekskategorier

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris196 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris184 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Lägg i kundvagn Pris54 kr
Nathalie : en delikat historia
av Foenkinos, David
Lägg i kundvagn Pris189 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Lägg i kundvagn Pris202 kr