Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Kräket
  • Bandtyp: Häftad
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 20091126
  • Antal sidor: 242
  • Vikt i gram: 312
  • ISBN10:9186409271
  • ISBN13:9789186409272

Kräket

(Häftad)
Beskrivning:

?Jag mår dåligt sade Olof Palmes mördare.? Han vaknade till nyheterna som han själv skapat. Vad gjorde han sedan? Vem var han egentligen? Och hur kan han påverka ett riksdagsval 24 år senare?

Fredrik Andersson beskriver i en annorlunda och överraskande biografi hur mordet kom att påverka Sverige och sedermera den lilla byn, Kräklingbo, på Östra Gotland. Som läsare möter man människor som är på väg åt fel håll och som råkar vara på fel plats vid fel tidpunkt. Dessutom är deras liv och öde skruvade. Ingolf, den snart pensionerade polisen, Mia Hallin, topp-politikern samt Axel, Noak och Angelica. De sistnämnda är ventilen, kärleken och bläcket från pennan i denna bok som prisats för sitt talande språk. Det är en bok där du kommer mycket nära författaren och hans ömsom svarta och vita tankar.

Detta är Fredrik Anderssons andra bok. Den första, I Kristallkulan (1997), gavs ut via CIVILEKONOMERNAs förlag och belyste det stundande ifrågasättande samhället. Fredrik Andersson är mannen bakom några av Norra Europas ledande talangkoncept och har mångårig erfarenhet som ledare och utvecklare av morgondagens talanger. I denna bok visar han på en helt annan talang ? att belysa hur Palmemordet påverkade dig och det samhälle du idag lever i.

KRÄKET är en avvaktande thriller blandat med inkorrekt samhällsskildring utspelad på Östra Gotland, under Almedalsveckan, i TV4s morgonsoffa och nära dig. Efteråt frågar du dig ? vem är KRÄKET?

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris197 kr
Lägg i kundvagn Pris162 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris194 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Pris208 kr