Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat
 • Bandtyp: Danskt band
 • Språk: Svenska
 • Utgiven: 20111006
 • Antal sidor: 224
 • Vikt i gram: 648
 • ISBN10:9186293036
 • ISBN13:9789186293031

Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat

(Danskt band)
Beskrivning:

»Roligt, matnyttigt, massor av tips för dig som funderar på Sveriges roligaste jobb att driva vandrarhem. Många aha-upplevelser och glada skratt även för oss som är i branschen. Sofia har lyckats göra en bok som berättar om många dråpliga äventyr och glädjen i att driva eget blandat med att-göra-listor, mallar, recept mm.«Kaj Elmell Ordförande i Sveriges Vandrarhem i Förening, SVIFEtt eget bed and breakfastSå väljer du hus, så marknadsför du, så bemöter du dina gäster - och så lagar du maten.Många är de som bär på en längtan om att få äga och driva ett eget litet vandrarhem, Bed and breakfast eller pensionat.Sofia Gynge drev vandrarhemmet Horrmundsgården strax norr om Sälen by i 12 år med sin familj. Hon delar här med sig av sina erfarenheter och av sin historia. Boken är exklusivt formgiven av Eva Karlsson och rikt illustrerad av fotografen Hans Alm. Läsaren får massor av konkreta tips och råd om bland annat fastigheten, inredning, gästbemötande, marknadsföring, försäljning och affärsplanen. Ett kapitel ägnas även åt motivation och drivkrafter.Ett av Sofias stora intressen är matlagning, och hon bjuder på sina bästa recept och tips från vandrarhemstiden. En stor del av boken innehåller härliga recept med olika frukostförslag, brunchrecept och picknicktips för olika årstider. Dessutom inspirerar Sofia och några andra vandrarhemsvärdar med sina berättelser om hur det gick till när drömmen om ett vandrarhem blev sann för dem. Följ med i några spännande historier och vackra miljöer om livet som vandrarhemsvärd.Målgruppen för boken är alla de som någon gång tänkt tanken att flytta ut på landet och starta ett Bed and breakfast, vandrarhem eller pensionat. Och det är inte så få. Fråga i din närhet får du höra.Vad är din dröm och längtan? Har du haft den länge?»Drömmen om Bed and breakfast, vandrarhem och pensionat« hjälper dig att förverkliga den.

Kundrecensioner och bloggar

Kundbetyg baserat på 4 recensioner.
 • Wow!

  Vilken fantastiskt fin bok! Så snygg layout med fina bilder och personlig touch, en skön känsla, dessutom mycket bra att läsa, både fakta och inspiration. Kul med recepten också!

  av Cecilia, 2011-11-03
 • Tack för en peppande bok!

  Dettta är en bok som man inte kan lägga ifrån sig.Jag sträckläste ut den på en gång. Tack för en peppande bok!

  av Eva-Lotta, 2011-10-27
 • Grymt imponerad!

  Nu har jag läst det mesta i Sofias fantastiska bok, vilken text och vilka bilder, grymt imponerande! Det var jätteroligt att lära känna Sofia och familjen genom berättelsen och så modiga de var när de drog igång allting.
  Recepten och bilderna är lockande och Sofia har verkligen gjort en bok som blir till god hjälp för dem som har samma drömmar som hon.  av Anita, 2011-10-27
 • Fina bilder och inspirerande att läsa

  Denna bok är så fin och inspirerande att läsa. Sofia skriver fantastiskt och roligt och undanhåller inte hur verkligheten ser ut, en mycket bra bok som jag nu varmt rekommenderar flera att läsa.
  Jessica, 43

  av Jessica, 2011-10-27

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris196 kr
Lägg i kundvagn Pris214 kr
Mannys manöver
av Kinney, Jeff
Lägg i kundvagn Pris121 kr
Systrarna Eisenmans mingelmat : 565 sni
av Eisenman Frisk, Lisa
Lägg i kundvagn Pris253 kr
Mörk jord
av Bauer, Belinda
Lägg i kundvagn Pris43 kr