Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
LCHF & träning : bättre träningsresultat med lågkolhydratkost
 • Bandtyp: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Utgiven: 20120320
 • Vikt i gram: 882
 • ISBN10:9173630446
 • ISBN13:9789173630443

LCHF & träning : bättre träningsresultat med lågkolhydratkost

(Inbunden)
Beskrivning:

Maxa dina träningsresultat - med lågkolhydratkost!Fler och fler pratar om LCHF inom träningskretsar och på landets gym. Men inte bara pratar. Både motionärer och elitidrottare upptäcker fördelarna med att överge stora mängder pasta, bröd, ris och potatis till förmån för mer kött, fisk, ägg, grönsaker och feta såser. Det som kallas LCHF – ”Low Carb High Fat”. De märker att de med LCHF kan vara friska och slippa träningsavbrott, att de lättare kan bygga muskler och tappa fettmassa. Vissa upplever en ork som aldrig förr, andra att träningsvärk och mjölksyra är ett minne blott.

Det här är en guide till vad som är rätt mat och rätt träning – men framför allt till hur rätt mat och rätt träning hänger ihop. Jonas Bergqvistär noga med att bygga boken på vetenskap och erfarenhet. Han går igenom olika upplägg av konditions- och styrketräning, vad som sker i kroppen och vilka resultat man kan förvänta sig. Han visar hur LCHF fungerar utmärkt vid viss träning, men också hur striktare varianter av LCHF inte är optimalt vid annan typ av träning. Här får du dessutom veta vilka eventuella modifieringar av LCHF-upplägget som krävs för maximal träningsupplevelse och träningsprestation.

Ur innehållet:

Människans ursprung

Modifiera träningsupplägget

LCHF vid konditionsträning

LCHF vid styrketräning

Fördelar med LCHF vid träning

Nackdelar med LCHF vid träning

Recept och veckomenyKundrecensioner och bloggar

Kundbetyg baserat på 3 recensioner.
 • Super bok!

  Super bra bok för den som behöver få förklarat hur kost och träning hänger ihop. Där du som "svensson" kan hinna med både mat och träning utan att ha några ursäkter att inte hinna med längre! Prioritera dig själv och börja med att läsa denna :)

  av Malin, 2012-08-19
 • Äntligen en LCHF-bok för seriöst tränande!

  Äntligen en seriös bok som tar upp LCHF för dom som tränar hårt. Mycket bra förklarat hur kroppen svarar på olika näringsinnehåll och timingen på kostintaget. Vilka kolhydrater man ska inta och när. Bra läsning för dom som fortfarande är fetträdda!

  av PS, 2012-07-02
 • Sådär

  Mycket fakta och råd, men jag blev besviken. Författaren säger emot sig själv på vissa ställen vilket gör att man blir lite förvirrad angående vad som egentligen gäller. Och det verkar dessutom som att han förespråkar ett väldigt högt kolhydratintag för tyngre träning, om jag förstått det hela rätt. Frågan är var gränsen går mellan "modifierad LCHF" och vanlig, kolhydratbaserad kost...

  av Vill träna och äta LCHF, 2012-06-07

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris196 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris184 kr
LCHF för kvinnor
av Hallén, Anna
Lägg i kundvagn Pris170 kr
Lägg i kundvagn Pris174 kr
Lägg i kundvagn Pris180 kr