Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Genial 3 elevinspelning skolenhetslicens mp3
  • Bandtyp: Övrigt
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 20110621
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 4
  • ISBN10:9127420612
  • ISBN13:9789127420618

Genial 3 elevinspelning skolenhetslicens mp3

(Övrigt)
Beskrivning:

Génial

Vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen, Génial, har reviderats i enlighet med Gy11 och blivit ännu bättre. På begäran har textmängden utökats; en del texter har behållits, andra har bytts ut, liksom foton och illustrationer. Génial 14 är avsedda för kurserna Moderna språk 14.

Fyra allt-i-ett-böcker

Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer.

Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska.

Inspelningar

Inspelningarna finns att köpa både som nedladdningsbara ljudfiler och på elev-cd (mp3). De nås även via kod i boken. Lärarens cd-skivor (audio) innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt de hörövningar som ingår i proven.

Lärarhandledningar

Lärarhandledningarna säljs som nedladdningsbara pdf:er. Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, en mängd kopieringsunderlag samt prov med facit.

Interaktiv bok

Den interaktiva boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback.

Fördelen med den interaktiva allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.

Tekniskbeskrivning

Svenska till max webbstöd finns tillgängligt via en personlig inloggning (e-postadress krävs för att skapa ett konto hos Natur & Kultur). Du behöver internetuppkoppling för att komma åt materialet. Webbstödet fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) med webbläsare som Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari eller liknande.

Behöver du information om tekniska krav för mp3-filer eller andra produkter, vänligen kontakta oss på teknisksupport@nok.se eller 08-453 87 00.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris198 kr
Lägg i kundvagn Pris4.307 kr
Lägg i kundvagn Pris4.307 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris99 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Lägg i kundvagn Pris57 kr