Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Génial 3 (Andra upplagan) Elevinspelningar skolenhetslicens Mp3
  • Bandtyp: Övrigt
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 20110621
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 4
  • ISBN10:9127420612
  • ISBN13:9789127420618

Génial 3 (Andra upplagan) Elevinspelningar skolenhetslicens Mp3

(Övrigt)
Beskrivning:

Encore plus Génial !

Vår populära serie i franska för gymnasiet och vuxen­utbildningen, Génial, har reviderats i enlighet med Gy11 och blivit ännu bättre. På begäran har textmängden utökats; en del texter har behållits, andra har bytts ut, liksom foton och illustrationer. Génial 14 är avsedda för kurserna Moderna språk 14.

Génial och Gy 2011

I Génial finns en blandning av texttyper: faktatexter, berättelser och annan fiktion, tex dikter och sångtexter, dialoger och intervjuer, vilket svarar väl mot ämnesplanerna i Gy11. Levnadsvillkor, traditioner och kulturella före­teelser i den fransktalande världen skildras genom möten med autentiska personer. 

Övningarna är inriktade på färdighets­träning med reception, produktion och interaktion. I varje kapitel finns ett antal hörövningar som tränar förmågan att uppfatta såväl detaljer som att förstå sammanhang. 

Under rubrikerna Parlez un peu och Discutez får eleverna utveckla strategier för att delta i och bidra till samtal.

Språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer kommenteras och tränas återkommande.

Info sur tar upp olika företeelser i den franskspråkiga världen. Varje kapitel avslutas med en text om olika regioner i Frankrike. Eleven ges här möjlighet att diskutera och reflektera över livsvillkor, samhällsfrågor och kulturella företeelser i olika områden där språket används.

Det här är Génial

Franska för Moderna språk 14: för varje steg finns en allt-i-ett-bok med A-, B- och C-texter, omvärldskunskap, övningar, minigrammatik, facit och texterna på svenska.

Inspelningarna av texter och hörövningar finns att köpa som nedladdningsbara ljudfiler eller på elev-cd (mp3). Lärarens cd-skivor innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar samt de hörövningar som ingår i proven.

Lärarhandledningarna säljs som nedladdningsbara pdf:er. Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, en mängd kopieringsunderlag samt prov med facit.

Genial som Interaktiv bok

Elevböckerna finns också som interaktiv bok där webbövningarna ingår. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och gram­matik, med omedelbar feedback, om och om igen.

Fördelen med den interaktiva allt-i-ett­boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe, att använda när det passar eleverna. Även alla instruktioner är inlästa.

Övrigt material.

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris183 kr
Lägg i kundvagn Pris4.134 kr
Lägg i kundvagn Pris4.093 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris172 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Lägg i kundvagn Pris54 kr