Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Glädjerapporten : goda nyheter om vår värld
  • Bandtyp: Pocket
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 200911
  • Antal sidor: 307
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 171
  • ISBN10:9127419266
  • ISBN13:9789127419261

Glädjerapporten : goda nyheter om vår värld

(Pocket)
Beskrivning:

Världen blir på många sätt bättre!
Är du trött på mediernas eländesorienterade nyhetsförmedling? Vill du ta del av de goda nyheterna också - vill du veta vad som blivit bättre och få en ljusare bild av världen?I Glädjerapporten beskriver Bosse Angelöw hur vi går mot en friskare, lyckligare, fredligare, rättvisare och givmildare värld. 
Det återstår förvisso åtskilliga problem som fortfarande behöver lösas. Glädjerapporten handlar därför också om vad vi, var och en, kan göra för att världen ska bli ännu bättre såväl på det personliga som på det globala planet.
Genom att lyfta fram de goda nyheterna, den positiva utvecklingen och de goda exemplen kan vi må bättre, stärka tron på framtiden och få mer kraft att gå vidare åt rätt håll.”Äntligen! Alla behöver smittas av glädjerapporten, tack Bosse för att du delar med dig! Glädjerapporten är årets viktigaste bok.”
Mia Törnblom, författare och vägledare i personlig utveckling”Glädjerapporten visar att förändring och förbättringar är möjliga. I en tid av allvarliga globala problem visar den att tanken att vi ändå inte kan påverka är alldeles fel. För oss som tror att människors engagemang och facklig organisering spelar roll, blir boken inspiration till fortsatt arbete.”
Sture Nordh, ordförande, TCO”Läs Glädjerapporten som visar att allt är möjligt sett på lite längre sikt! Detta ger människor energi vilket skapar produktivitet i verksamheter!”
Mats Birgersson, styrelseordförande, Fresh AB

Kundrecensioner och bloggar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris196 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris184 kr
Den allvarsamma leken
av Söderberg, Hjalmar
Pris53 kr
Miniatyrmakaren
av Burton, Jessie
Lägg i kundvagn Pris54 kr
Min mors självbiografi
av Kincaid, Jamaica
Lägg i kundvagn Pris202 kr