Avancerad sökning
Din kundvagn är tom
Ändra i din kundvagn Gå till kassan
Etikett på jobbet : bra att veta på kontoret
  • Bandtyp: Danskt band
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 20110917
  • Antal sidor: 159
  • Upplaga: 1, 
    Vikt i gram: 450
  • ISBN10:9127131564
  • ISBN13:9789127131569

Etikett på jobbet : bra att veta på kontoret

(Danskt band)
Beskrivning:

Hälsa på alla eller bara på chefen, sandaler på kontoret, inleda ett mejl, gäst eller värd väljer mat på representationslunchen? Frågorna om rätt och trevligt sätt på jobbet är många och viktiga. En god stämning på kontoret kan vara avgörande för ett väl utfört arbete. Varje möte mellan människor, inte minst i arbetslivet, innebär en förväntan från båda sidor. Med sitt sätt att möta andra visar man vem man själv är, hur man ser den man möter och vilken stil det företag man representerar har valt. Kunder, leverantörer, köpare, blivande medarbetare, klienter, samarbetspartner, chefer, styrelser alla förtjänar att mötas av respekt, förståelse, intresse och vänlighet.

I Etikett på jobbet beskriver Magdalena Ribbing rätt sätt för de allra flesta situationer på kontoret. Hon ger de bästa råden för representation, presentation, tid, klädstil, hyfs och stil på nätet, i mobilen, mejlen och telefonen. Mötet med det osvenska finns med i ett kapitel liksom en lista på de värsta klavertrampen.

Det är helt enkelt en oundgänglig bok för alla som arbetar på någon form av kontor styrelseordförande, chefen, avdelningschefen och de som verksamheten vilar på, de anställda.

Vinnare i kategorin Social kompetens i Årets svenska måltidslitteratur 2011!

Kundrecensioner och bloggar

Ingår i följande avdelningar

Sök fler böcker:

Kunder som köpt denna bok har
även köpt:
Lägg i kundvagn Pris196 kr
Pris153 kr
Hålla tal
av Ribbing, Magdalena
Lägg i kundvagn Pris120 kr
Lägg i kundvagn Pris202 kr
Uppgång och fall
av Strömquist, Liv
Lägg i kundvagn Pris184 kr